Amerika tovább esik

A szerdai 5 százalékot meghaladó esést követően csütörtökön is a negatív tartományok felé száguldanak az irányadó indexek a tengerentúlon.
NAPI Online, 2008. november 6. csütörtök, 16:10
Fotó:

A DJIA 1 százalék körüli veszteséget mutat a kereskedés első fél órájába, a Nasdaq veszteségei lassan elérik a 2 százalékot, míg az S&P 500 1,5 százalékos mínuszban áll. A tegnapi lejtmenetet követően ma a kiskereskedelmi cégek vártnál rosszabb eredményei rontottak a hangulaton, a borúlátást pedig csak tovább mélyítette, hogy a washingtoni munkaügyi minisztérium arról számolt be, hogy a munkanélküliség 25 éves csúcsra futott októberben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK