A nyitás után eltelt szűk két órában növelték előnyüket a vezető tengerentúli részvényindexek.

Itteni idő szerint negyed hat után a DJIA és a Nasdaq Composite 0,5, az S&P-500 0,8 százalékos plusznál tartott. A befektetők hangulatának jót tett, hogy áprilisban a vártnál tempósabban nőtt a használtlakás-piaci forgalom, a Best Buy pedig kellemes meglepetést jelentő negyedéves számokkal rukkolt elő. A túlzott derülátást persze kordában tartotta, hogy a Fitch leminősítette Japánt, az OECD pedig a világgazdaság lassulását prognosztizálja.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!