A DJIA 0,2 százalékkal 10 216, a Nasdaq Composite 0,1 százalékkal 2198, az S&P-500 ugyanennyivel 1079 pontra kúszott fel.


A kínai import lassulásáról szóló hírek kedvezőtlenül hatottak az amerikai ipar zászlóshajóinak részvényeire, miközben a techszektor jól teljesített.

A Microsoft-részvények drágulása azzal volt magyarázható, hogy a szoftvercég közölte: együtműködési megállapodást kötött a H-P-vel, a Dell-lel és a Fujitsuval a Microsoft "felhő"-platformját, a Windows Azure-t használó szerverek értékesítéséről.

A SanDisk papírjait eközben a UBS, a mobiltelefon-chipeket gyártó Qualcomm papírjait pedig Goldman Sachs ajánlotta vételre.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!