Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Emelkedéssel zárták a pénteki kereskedést az ázsiai indexek: a Nikkei 225 2,2, a Hang Seng 0,7, a Shaghai Composite pedig 0,3 százalékkal előző napi zárása felett áll a pénteki kereskedés végén. Az emelkedést leginkább az amerikai munkaerő-piaci adatokkal kapcsolatos optimista várakozások fűtötték. A Sony Corp. a gyengülő jen miatt megemelt exportvárakozások, illetve az Apple kihívójának szánt új termékpaletta bejelentése következtében emelkedett 3,4 százalékot, a Samsung Electrinics - amely forgalma ötödét realizálja az Egyesült Államokban - 1,8 százalékkal forgott drágábban, a Canon pedig a tokiói parketten ért el 3,3 százalékos árfolyam-emelkedést. A Bank of Japan március közepén kezd tárgyalásokat a 112 milliárd dollár értékű, kereskedelmi bankoknak nyújtott hitelprogram kibővítéséről, amelynek komoly hatása lehet a devizapiacokra. A 88-as jen-dollár árfolyamszint a kormányt és a központi bankot intézkedések megtételére ösztönzi - számolt be a Nikkei.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!