Amerikában is esik

Nagyobb mínuszokat mutatnak a főbb tengerentúli tőzsdeindexek hétfőn délután.
NAPI, 2012. június 25. hétfő, 17:32
Fotó: Napi.hu

A Dow Jones IA index több mint 1 százalékkal, mintegy 150 ponttal 12 500 pontig süllyedt; az S&P 500 mutató másfél százalékot meghaladó mértékben, míg a Nasdaq közel 2 százalékkal gyengült. Az indexek részben az e heti EU-csúccsal kapcsolatos befektetői pesszimizmus hatására, és annak ellenére lefelé tartanak, hogy az amerikai újlakás piacról kedvező adatokat publikáltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK