Szakértők szerint nem támadás érte a forintot kedden, hanem az illikvid piacon egy félregépelés vagy a stop-loss megbízások kiütése okozta a hirtelen megugrást az árfolyamban. Az elemzők többsége ugyanakkor nem számít további komolyabb gyengülésre, bár amennyiben igazak lesznek a félelmek az amerikai irodapiac bedőléséről, akkor ismét lehet 290 forint egy euró. A szakértők a 270–280 forint közötti ingadózást tartják a legvalószínűbbnek. További részletek a Napi Gazdaság mai számában.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!