Amerikai meghátrált

A hétfői rekordértékű nyereség korrekcióját láthattuk tegnap az amerikai tőzsdéken.
NAPI Online, 2007. október 3. szerda, 08:13
Fotó:

A tengerentúlt megbénította a folyamatban lévő lakáseladások augusztusi drasztikus visszaeséséről szóló kimutatás, amely a fél évvel ezelőtti adatokhoz képest 22 százalékos zuhanást mutatott. Az hír hatására a Dow Jones ipari indexe több mint 40 ponttal visszaesett, annak ellenére, hogy a GM papírjai 2,8 százalékos, míg a rivális Ford részvényei 4,8 százalékos többlettel segítették az indexet. Az S&P 500 indexe a nyitáshoz képest szinte változatlanul, míg a Nasdaq 6,12 ponttal magasabban zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK