Az S&P-500 index 3,9 százalékkal 1003 pontra emelkedett, amihez legnagyobb mértékben a General Electric (+12%), az Intel és a Citigroup jó szereplése járult hozzá. A Dow Jones ipari átlag 368 ponttal (4,47%) emelkedett és 8604 ponton zárt. A rallyt erősítette Abby Joseph Cohen javaslata, miszerint itt az ideje, hogy a befektetők több pénzt csoportosítsanak át kötvényekből részvényekbe. A vásárlási láz csak az olajipari részvényeket hagyta érintetlenül, amelyek az olaj tegnapi példátlan zuhanása miatt inkább csökkentek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!