Mozdulatlanul indult a pénteki kereskedés az európai piacokon: a CAC-40 0,02, a DAX pedig 0,05 százalékos emelkedést, míg az FTSE 100 0,03 százalékos mínuszban áll a kereskedés első órájában. Az amerikai munkaerő-piaci hírekre várnak a befektetők. A bányavállalatok közül az Anglo American 0,98, az Antofagasta (miután vételre minősítette a Citigroup) 1,43, a BHP Billiton pedig 0,32 százalékos pluszban áll. A Royal Bank of Scotland negyedéves jelentését követően 2,84 százalékkal haladja meg előző napi záró árát. A BNP Paribas 1,73, a HSBC 0,37, a Credit Suisse pedig 1,92 százalékot emelkedett. A British Airways 4,83 százalékos szárnyalást mutat, mai pozitív kicsengésű jelentése után. A Reuters felmérése szerint a megszűnt munkahelyek száma a szeptemberi 263 ezer után 175 ezerre csökkenhetett októberben az Egyesült Államokban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!