Amerike eséssel zárt

Az amerikai tőzsdék estek annak nyomán, hogy a kormányzat a vártnál nagyobb csökkenést jelentett a kiskereskedelemben. A Wal-Mart az utóbbi hónap legnagyobb napon belüli veszteségét szenvedte el. A Dow Jones Industrial Average 114.91 pontot - 1,2 százalékot - esett, értéke záráskor 9502,80 volt. A Nasdaq Composite Index 22,26 pontot - 1,5 százalékot - veszített és 1496,86 ponton zárt.
Molnár Csaba, 2002. június 14. péntek, 08:21

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK