A javaslat értelmében csaknem 1,169 milliárd forint osztalék fizetéséről dönthet a közgyűlés. A társaság birtokában lévő saját részvényekre eső osztalékot a részvényesek között arányosan osztják ki - írta az MTI.

Az osztalékfizetés javasolt időpontja 2019. július 15-e.

Az ANY Biztonsági Nyomda április 8-án tartja éves rendes közgyűlését.

Az ANY 2018. évi nettó árbevétele 30,5 milliárd forint volt, 4,3 milliárddal, 17 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában. A konszolidált EBITDA 2,986 milliárd forint, 82 millió forinttal kisebb, mint a 2017. évi bázis időszakban. A kamat, adózás és kisebbségi részesedés figyelembe vétele után a konszolidált tárgyidőszaki eredmény 1,140 milliárd forint, 8 millióval több az előző évinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!