Az árbevétel 34,1 milliárd forint lett, amelyből az export 12,6 milliárd forintot tett ki, az EBITDA 3,4 milliárd forintot ért el, 386 millió forinttal nőtt, a nettó eredmény pedig 1,27 milliárdra rúgott - idézi az MTI a közleményt.

A stratégiai termékszegmensek közül a biztonsági termékek, megoldások forgalma tavaly 10,5 milliárd forint volt, egymilliárd forinttal magasabb, mint 2018-ban; a nyomtatványgyártás, megszemélyesítés, adatfeldolgozás szegmensé 10,3 milliárd forint, 600 millióval haladta meg az előző évit. A kártyagyártás, megszemélyesítés árbevétele 11,0 milliárd forint, amely 1,8 milliárd forinttal magasabb, mint 2018-ban. A stratégiai termékszegmensek aránya a teljes árbevételen belül 93 százalék volt tárgyidőszakban.

Az exportárbevétel tavaly 1,6 milliárd forinttal emelkedett, az exportarány elérte a 37 százalékot.

A konszolidált üzemi eredmény 2,083 milliárd forint, amely 230 millió forinttal magasabb mint az előző év hasonló időszakában.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!