Apátia a bankközin - egy helyben áll a forint

Szerdán délután a forint 14,80 százalékon állt a bankközi devizapiacon a sáv erős oldalán, ami hajszálra megegyezik a keddi hivatalos kereskedés végén kialakult pozícióval.
NAPI Online, 2003. január 8. szerda, 15:56
Fotó:

A kereskedők rendkívül apatikus hangulatról számoltak be. A forint napok óta ugyanabban a szűk, 14,70-14,82 százalék közötti sávban mozog. Az euróval délután 235,20 és 235,25 forint között kereskedtek, ami alig különbözött a 235,20/30 forintos keddi kurzustól. A dollárkereskedelem is pangott, az árfolyam csak a nemzetközi piacok tendenciáit követte. A délután jegyzett 226,60/70 forintos dollárár mintegy 0,80 forinttal volt magasabb az egy nappal korábbi árfolyamnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK