Araszolunk felfelé

Kis forgalom mellett kis lépésekben emelkednek az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. július 16. hétfő, 13:47
Fotó: Napi.hu

Elképesztően alacsony, eddig alig 1,8 milliárd forintos forgalom mellett 0,75 százalékkal emelkedett hétfő kora délutánig a BUX index, háromnegyed kettőkor  17 142 ponton járt a vezető index. Az OTP egy százalékkal, 3500 forintra drágult, a Richter értéke hasonló mértékben növekedett, 36 980 forintra. A Mol 120 forinttal kerül többe, mint a pénteki záráskor, 16 300 forint. A Magyar Telekom viszont 3 forinttal lejjebb csúszott, 428 forintra. Tart az E-Star drágulása, azonban a reggeli megugráshoz képest már sokat jött vissza az árfolyam, az utolsó kötések  670 forinton születtek, ez 3 százalékkal magasabb, mint a pénteki záróárfolyam. 1,7 százalékkal, 15 650 forintig emelkedik az Egis.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK