A csoport szempontjából nem stratégiai kulcstevékenységet folytató TDC 60,58 százalékát a kisebbségi tulajdonosok által alkotott konzorcium vásárolta meg. Az AH közleménye szerint a csomag értékesítése összefüggésben van azzal az idei évben megkezdődött folyamattal, mely szerint az Antenna a csoport keretein belül működő, ám általa nem stratégiai alaptevékenységnek definiált tevékenységeket fokozatosan leépíti, valamint a nem alaptevékenységet folytató leány- illetve társult vállalkozásokban lévő részesedéseit értékesíti, ezzel párhuzamosan pedig a meglévő kulcstevékenységeket összevonja, a tulajdonlást és a működést pedig átláthatóbbá teszi. Az AH és a TDC közötti kapcsolat nem szakad meg, az stratégiai együttműködés keretében folytatódik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!