A társaság árbevétele 31,605 milliárd forintról 40,154 milliárd forintra nőtt, pénzügyi műveletei pedig az egy évvel korábbi 2,881 milliárd forintos veszteség helyett 2004-ben 6,794 milliárd forintos nyereséget eredményeztek. A Rába magyarországi értékesítésének árbevétele 12,5 milliárd forintról 16,2 milliárd forintra emelkedett, elsősorban annak köszönhetően, hogy a vállalat megkezdte saját konstrukciójú járművének szállítását a Magyar Honvédség számára. A társaság legnagyobb exportpiaca az amerikai, itteni árbevétele 46,4 millió dollárról 56,2 millió dollárra bővült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!