Átalakulás után veszteséges a Skoglund

A Skoglund Holding Nyrt. 308 millió forintos üzemi veszteséget és 579 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el 2006 első felében. Tekintettel arra, hogy a 2005.06.30-i adatok csak a Skoglund Holding Rt. átalakulás előtti adatait tartalmazták, így összevetést tükröző adatok nem állnak a rendelkezésre, az egy évvel ezelőtti és a mostani eredményadatok nem összehasonlíthatóak.
NAPI Online, 2006. augusztus 15. kedd, 10:44
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK