Átcsúszott a pirosba Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX, egy ígéretes indulás után hamar lecsúszott a veszteséges zónába. A vezető részvények vegyesen indították a napot, de 10 óra előtt pár perccel már mind mínuszban volt.
Napi.hu, 2014. november 7. péntek, 09:59

A BUX ugyan pluszban indított, ám röviddel a nyitás után átcsúszott a veszteséges zónába és 0,3 százalékos mínuszban, azaz 17 098pontnál járt 10 óra előtt néhány perccel. Eközben a vezető részvények mind estek. A Mol tartotta magát legtovább a vegyes indítás után 0,3 százalékkal 11 7665 forintra gyendült. Tíz óra előtt pár perccel a többi vezető részvény sem állt sokkal jobban: az OTP 0,1 százalékos mínusszal 3945, a Richter 0,2 százalékos gyengüléssel 3710, a Magyar Telekom pedig 0,9 százalékkal 340 forintra esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK