Az ÁKK keddi aukcióján 45 milliárd forint értékben hirdettek meg 3 hónapos diszkontkincstárjegyeket, melyekre összesen 104 milliárd értékben érkezett ajánlat.

Az ÁKK végül az eredeti mennyiséget bocsátotta a piacra, melyek átlaghozama (6,84 százalék) egy bázisponttal alacsonyabb az egy héttel ezelőtti aukción kialakult hozamnál, és 14 bázisponttal magasabb a tegnapi másodpiaci értéknél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!