Átlagos érdeklődés mellett keltek el a kincstárjegyek

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) keddi aukcióján átlagos érdeklődés és enyhe hozamemelkedés mellett vitték el a háromhónapos diszkontkincstárjegyeket (dkj)
NAPI, 2012. július 10. kedd, 11:58
Fotó: Napi.hu

Az ÁKK kedden 45 milliárd forint értékben hirdetett meg háromhónapos dkj-kat, amelyre 106,12 milliárd forintos ajánlattal válaszoltak elsődleges forgalmazók. A kialakult 7,11 százalékos átlaghozam megegyezik az egy héttel ezelőtti aukción kialakult hozammal és 3 bázisponttal magasabb a hétfői másodpiaci benchmarknál. Az ÁKK végül 50 milliárd forintos mennyiségre fogadott el ajánlatokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK