A Concorde alapok az év során folyamatosan vásárolhatták az ingatlanhasznosító részvényét, tavaly decemberben ugyanis még alig több mint 11 százalékával, júniusban már közel 14 százalékával rendelkeztek a társaságnak. Ezzel nagymértékben hozzájárulhattak ahhoz, hogy  a papírok ára a januári 830 forint körüli szintről mostanra már ezer forint fölé emelkedjen (az eddigi éves forgalom több mint 60 százalékát ők vásárolták).

A társaságnak ugyanakkor fő részvényese továbbra is Bojár Gábor alapító, akinek 29,96 százalékos tulajdoni aránya nem változott az év során, csakúgy, mint a szintén alapító Tari István Gábornak, aki 10,1 százalékkal rendelkezett a június végi állapot szerint.

A cikk szerzője rendelkezik Graphisoft Park részvénnyel

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!