Karsai Péter, Commerzbank kereskedője elmondta: a mai kereskedési napon aligha várható jelentősebb mozgás, minden bizonnyal a görögországi helyzettel kapcsolatos csütörtöki EU-tanácskozás eredményére várnak a piacok. Amennyiben hiteles és hihető csomagot jelentenek be a fiskális válság és a könyvelési problémák megoldására, akkor egészen 270-ig erősödhet a forint, de ha nem, akkor 273 forint környékére drágulhat az euró – véli a szakértő. Az euró délelőtt tíz óra tájban 271,60 forinton, a dollár 197,40 forinton, a svájci frank pedig 185,05 forinton állt, az euró-dollár árfolyam pedig 1,3760 volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!