Átmeneti euróerősödést hozott az adat

Egy pillanatra megroggyant a dollár, miután kiderült, hogy 8,3 százalékra bővült a munkanélküliségi ráta, hiába nőtt a vártnál jobban a foglalkoztatottak száma.
NAPI, 2012. augusztus 3. péntek, 15:02
Fotó: Napi.hu

Az euró-dollár árfolyam az 1,224-es értékéről 1,227-re esett, a forint pedig 227,8-ról egészen 227-ig. Az esés azonban nem tartott sokáig, fél órával az adatok megjelenése után már ismét visszatértek a statisztika megjelenése előtti állapotukhoz.

Az európai tőzsdék az adatok megjelenése után is folytatták az emelkedésüket és várhatóan a tengerentúli piacok is emelkedéssel nyithatnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK