Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Június 19-én még 345,86 forinton fejezte be a hetet az euró, a hónap végén minden nap gyengült a forint a közös európai fizetőeszközhöz képest, a jegybanki kamatvágás hatására már 2,5 százalék körüli mínuszban volt az árfolyam. Utána szépen lassan visszaerősödött a forint és a 350-es kurzus felé indult el, de most újra visszalépett a 355-ös támaszhoz, amelyet kedd reggel át is vitt.

Az eurót 8:00-kor 355,19 forinton jegyezték, magasabban az előző esti 354,33 forintnál. Kérdés, hogy a gyengülés folytatódik-e, elemzők szerint a forint támadások célpontja lehet.

Emelkedett a dollár és a svájci frank jegyzése is, a dollárt kedden reggel 313,23 forinton jegyezték a hétfő esti 311,64 forint helyett, a svájci frank jegyzése pedig 332,52 forintra ment fel 331,46 forintról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!