Átszervezés és leépítés a Danubius Hotels-nél

A Danubisu Rt. november 8-ai igazgatósági ülésén a gazdasági környezet változásai, elsősorban a szeptember 11-i terrortámadás idegenforgalmi hatásai, valamint a tartósan erős forint miatt, egy új akciótervet fogadott el a vezetőség, ami hatékonyság növelését, a költségek visszafogását, valamint az értékesítés és a marketing átalakítását jelenti.
Madarász János, 2001. november 12. hétfő, 08:46
Fotó:

Eszerint január elsejétől a szállodalánc tizenegy önálló fővárosi egység három, az öt önálló vidéki egység két területi igazgatóságba tömörül, így az értékesítő tevékenység és a kiszolgáló adminisztráció létszáma a jelenlegi 4 ezer főhöz képest mintegy 200-250 fővel csökken. Az átszervezéssel járó további változásokról a negyedik negyedévben további tájékoztatást ad a társaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK