Októbertől a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. - a Magyar Nemzeti Bank engedélye alapján – átveszi a Dimenzió Kölcsönös Biztosító biztosítási állományát. A tranzakció keretében közel eter ügyfél és egymilliárd forint körüli szerződésállomány kerül a társasághoz. 

„A CIG Pannónia idén megalkotott új üzleti stratégájának szerves része a megtakarítási, öngondoskodási biztosítási szolgáltatások nyújtása. A most átvett szerződésállomány szerkezete jól illeszkedik ebbe a stratégiába, és úgy vélem, hogy szakértő csapatunkkal és folyamatosan fejlődő termékpalettánkkal tudunk annak a közel 1000, egykori Dimenzió ügyfélnek olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyek számukra hasznosak, támogatóak lesznek” - mondta el Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Életbiztosító vezérigazgatója. 

A Dimenzió volt ügyfeleinek a szerződésállomány átruházása kapcsán semmilyen teendőjük nincs, a korábban a Dimenziónál megkötött szerződések továbbra is hatályosak. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!