A forint meglehetősen lagymatagon kezdett csütörtökön, s a zloty gyengülése nem sokat segített a helyzeten: a délelőtti 257 forint körüli euróárfolyam közel egy forinttal volt magasabb, mint a szerda délutáni. A kora délutáni hírek az állampapír-aukcióról szintén nem dobták fel a piacot, a délutáni zloty-korrekció azonban húzta magával a régiót is. Ennek köszönhetően az euró jegyzése 256,55/65 forint körüli szintre jutott - ez 9,14 százalékot jelent az intervenciós sáv erős oldalán. A forgalom délutánra lecsökkent; a dollár pedig 220 forint alá került - tájékoztatta a NAPI Online-t Kolba Miklós, az ING Bank üzletkötője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!