Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Alibaba Group Holding Ltd. kedden azt közölte, hogy a teljes bevétele 37 százalékkal, 221,08 milliárd jüanra (mintegy 34,2 milliárd dollár, 1 jüan=45,62 forint) emelkedett a december végével záródott három hónapban, felülmúlta a szakértői várakozás 214,38 milliárd jüanos átlagát.

A fő tevékenységéből, az online értékesítésből származó bevétel 38 százalékkal rekordszintre, 195,54 milliárd jüanra nőtt. A felhőszolgáltatásból származó bevétel 50 százalékkal, 16,12 milliárd jüanra ugrott.

A negyedéves adózott eredmény 79,43 milliárd jüanra emelkedett az egy évvel korábbi 52,31 milliárd jüanról.

Azok száma, akik évente legalább egyszer használták már az Alibaba szolgáltatásait Kínában, 779 millióra emelkedett a negyedév végére, a negyedévvel korábbi 757 millióról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!