A Deutsche Börse vezetője, Reto Francioni úgy fogalmazott, hogy a szorosabb együttműködés mind a két tőzsde ügyfeleinek, mind pedig tulajdonosaiknak vonzó lehet. A németek elképzelése szerint az egyesülés után Frankfurtban lenne az értékpapírpiacok központja. Korábban mind a Deutsche Börse, mind pedig a Euronext érdeklődést mutatott az Európában piacvezető London Stock Exchange (LSE) felvásárlása iránt, de egyik kísérlet sem járt sikerrel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!