A Csopak igazgatósága a soron következő ülésén dönt a zárónapig át nem adott részvények érvénytelenítéséről, ezek helyett új részvények kinyomtatásáról, és az Ivydale részére azok ellenértékének letétkénti elhelyezését követően történő átadásáról. Az Ivydale a zárónapot követő 5 munkanapon belül a Csopaknál letétbe helyezi a zárónapig át nem adott s így érvénytelenítésre kerülő részvények vételárát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!