Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tőzsdére bevezetni kívánt több mint 281 millió darab A sorozatú törzsrészvény bevezetéséhez készített tájékoztató jóváhagyásának megtagadásával együtt az MNB az engedélyezési eljárást is megszüntette.

A Delta a közlemény szerint "továbbra is elkötelezett a részvények tőzsdei bevezetése iránt, ezért késedelem nélkül számba veszi a lehetőségeit, intézkedik a fennálló helyzet mihamarabbi rendezése és a részvények bevezetése érdekében".

A részvénykibocsátás összefüggésben áll a tranzakcióval, amelyben a Delta Csoport az Est Média Nyrt. fő tulajdonosává vált.

A Delta csoport és az Est Media tavaly júliusban jelentették be, hogy a tőzsdei társaság megvásárolja a Delta Systems Kft. 100 százalékos tulajdonrészét a Delta csoport holdingcégétől, a Deltagroup Holding Zrt.-től, amely pedig a tőzsdei társaság fő részvényesévé válik.

A Delta Technologies részvényeivel a BÉT standard kategóriájában kereskednek, a papír kedden 71 forinton zárt. Az elmúlt egy évben a részvények legalacsonyabb ára 38 forint, a legmagasabb 148,4 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!