A Nutex 10 forintos osztalékkal örvendeztette meg tulajdonosait, talán kárpótlásként azért a veszteségért, amit a részvény árfolyamesésén elszenvedtek: a részvényösszevonás óta - korábbi árfolyamon számítva - 9-ről 1,4 forintra zuhant a papír. ez a mostani árfolyamon 900 illetve 140 forintot jelent.

A tíz forintos osztalékszelvény levágása után ma reggel 141-ről 121 forintra esett a papír, vagyis a részvényesek esetleges öröme hamar elpárologhatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!