Eszerint az OTP Bank Rt. 32,483 milliárd forintos adózott eredményéből a hitelintézet 3,248 milliárd forintot általános tartalékképzésre fordít, 5,251 milliárd forintot pedig osztalékként fizet ki. A 23,983 milliárdos mérleg szerinti eredmény a bank tartalék tőkéjét gyarapítja, a bank - nem konszolidált - IAS-szerinti eredménye adózás után tavaly 32,388 milliárd forint volt. A következő napirendi pont az OTP ötéves, hosszútávú stratégiája lesz, utána következik az "elsőbbségi részvények törzsrészvényekké való átalakítása" című napirendi pont.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!