Amerikában ma nem lesz keresskedés, ami alapvetően meghatározza a magyar tőzsde teljesítményét is. Alig van kötés. A forgalom négy órányi üzletelés után alig haladja meg a kétmilliárd forintot.
Az OTP 5715 forinton áll, ez fél százalékos csökkenés. A Mol 22120 forintos árfolyama 0,3 százalék plusz. A BUX egy pontos emelkedést mutat, ehhez hozzásegített a Richter fél százalékos emelkedésével. A gyógyszergyártó 39850 forinton jár.
Továbbra sem támadt fel az érdeklődés a Magyar Telekom részvényei irént, így 527 forinton áll az árfolyamuk.

Nagyobb aktivitás érezhető néhány kis-és közepes papírban. A small cap-ek a magánnyugdíjpénztáraktól az államhoz kerülő részvények értékesítéséről megjelent hírekre reagálnak.
Az RFV és a Pannon-Flax emelkedik, a Graphisoft Park (750 forint, -3,5 százalék) és a TVK (3345 forint, -1 százalék) esik.

A euró/forint a kamatdöntés előtt egy órával 270,80-on áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!