A Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe 1 százalékos pluszban, 19 300 pont közelében tartózkodott szerda délután két óra körül.

A blue chipek között az OTP már mintegy 4 milliárd forintos forgalmat produkált, a bankpapír 2 százalékkal 4900 forint közelébe drágult. A Mol, az Mtelekom és a Richter árfolyama kisebb, néhány tized százalékos mértékben emelkedett, az olajpapír 17 875, a távközlési részvény 402, a Richter pedig 53 400 forinton forgott. Tegnapi pozitív gyorsjelentése lendületet adott az Egis-részvénynek is, amely így közel 5 százalékkal 18 875 forintig erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!