A részvénypiac forgalma 7,8 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.

Horváth István, a Raiffeisen Bank kötvénykereskedője elmondta, a délelőtti lendület elfogyott a nap második felére, de pluszban zárt a BUX.

A kereskedés nyertese az OTP volt, a bankpapír 2 százalékkal erősödött. Szintén jól teljesített a Mol, a részvény az olaj árfolyamának emelkedése miatt erősödött.

A Mol 105 forinttal, 0,78 százalékkal 13 615 forintra erősödött, 921,2 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 120 forinttal, 2 százalékkal 6109 forintra nőtt, forgalmuk 4,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,25 százalékkal 394 forintra csökkent, forgalma 568,7 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 30 forinttal, 0,56 százalékkal 5355 forintra esett, a részvények forgalma 1,7 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!