Az Állami Nyomda és a Pannergy a kedvencek között

Az Állami Nyomda és a Pannergy részvényeiben látnak fantáziát az Erste elemzői.
NAPI, 2010. november 3. szerda, 09:55
Fotó:

Az Erste rendszeres havi elemzésében mindössze két magyar részvény tudott bekerülni a „Top Picks" 29 elemű listájába, az Állami Nyomda  és a Pannergy. A lista összeállítása rendszeresen az elemzés elkészültének pillanatában érvényes záróár és a bankcsoport elemzőinek aktuális célárának összehasonlítása alapján készül, s azok a papírok kerülnek rá, amelyekben a legnagyobb az ez alapján valószínű felértékelődési potenciál. Az Állami Nyomda esetében a 990 forintos célárfolyamhoz képest a 711 forintos tőzsdei árfolyam 39,2 százalékos, a Pannergynél az 1228 forintos célárfolyam és a 992 forintos tőzsdei árfolyam 23,8 százalékos felértékelődési potenciált jelentett. Ezzel a két részvény a lista 4., illetve 19. helyére tudott felkerülni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK