Az amerikai piacok ünnep miatt zárva tartanak

Hétfőn az amerikai értékpapírpiacok nemzeti ünnep, a függetlenség napja miatt zárva tartanak.
MTI-Eco, 2016. július 4. hétfő, 15:36
Fotó: Reuters

Pénteken az amerikai indexek sorban a negyedik napot zárták nyereséggel. A DJIA-30 0,11 százalékkal, az S&P-500 index 0,08 százalékkal, a Nasdaq Composite 0,41 százalékkal emelkedett.

A DJIA index múlt heti nyeresége 4,7 százalék és három százalékkal áll az év eleji értéke felett. Az S&P-500 index a múlt héten 5,4 százalékot erősödött és szintén három százalékkal áll az év eleji értéke felett. A Nasdaq Composite 5,8 százalékkal erősödött a múlt héten, év elei értékétől viszont 2,9 százalékkal marad el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK