Az Antenna Hungáriának a digitális műsorszórás is kell

Szükség van digitális földfelszíni műsorszórásra, és ebben az Antenna Hungária a későbbiekben szerepet akar magának - mondta László Géza az AH vezérigazgatója a tihanyi Média Hungary konferencián.
Diószegi József, 2005. május 24. kedd, 13:57
Fotó:

László hozzátette: financiális okokból is szükséges annak ismerete, hogy mikor és hogyan történik ennek bevezetése, hiszen a cég bevételeinek 50 százaléka ma az analóg műsortovábbításból származik. A vezérigazgató elmondta még, hogy 2010-ben várhatóan a műsorszolgáltatás 73 százalékban analóg módon történik, 16 százalék lesz a digitális kábel, 5 százalék pedig a digitális földfelszíni műsorszórás aránya, a többi, egyéb megoldás mellett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK