Az Apple-re vár az USA

Emelkedéssel nyitotta kedden az amerikai tőzsdék.
NAPI, 2013. április 23. kedd, 16:31
Fotó: Napi.hu

Miután napvilágot látott a Netflix vártnál jobb negyedéves jelentése, illetve napközben estek a spanyol és olasz kötvényhozamok pluszba kapaszkodtak a tengerentúli indexek. Bár a nap leginkább várt eseményére, az Apple jelentésére még várni kell, a hangulat optimista, így egy órával a nyitás után a Dow Jones ipari átlaga és a Nasdaq kereken 1, míg az S&P-500 0,9 százalékot hízott nyitóértékéhez képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK