A Pick 41,3 százalékát birtokló Arago célja a húsipari társaság törzsrészvényei 100 százalékának megszerzése, ám amennyiben ennél kisebb részesedéshez jut a mostani nyilvános ajánlat lezárását követően, nem áll el a ezen ajánlatától. Az ajánlat elfogadására nyitva álló időszak kezdő időpontja a PSZÁF jóváhagyása utáni közzétételt követő második nap, illetve ha az nem munkanap, az azt követő első munkanap 9 óra, záró időpontja pedig a kezdő napot követő harmincadik nap, illetve ha az nem munkanap az azt követő első munkanap 17 óra. Mint ismeretes, a BÉT a kibocsátó kérésére múlt csütörtökön, szeptember 27-én a Pick-papírok kereskedését három tőzsdei napra felfüggesztette. A felfüggesztést megelőző napon a részvények 2 730 forinton zártak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!