"A Szerkesztőségi Díj odaítélésénél a technológiai innovációt és minőséget vizsgáltuk, valamint egyéb kritériumok mellett a termék iparági hatását" - mondta Arnie Williams, a Cadence magazin főszerkesztője. "Az ArchiCAD8-at a fejlesztés és a csúcsminőség mintapéldájaként díjaztuk. Nagyra tartjuk a Graphisoftot a Virtuális Épület modelltechnológia terén elért eredményeiért." Az ArchiCAD-del a felhasználók olyan Virtuális Épület modellt szerkesztenek, amely a tervezés, a kivitelezés és a létesítménygazdálkodás teljes folyamatát támogatja - áll a Graphisoft közleményében. A parametrikus technológián alapuló 3D-s modellező szoftver az összes épületelemet és -objektumot képes kezelni egy projekten belül. Így az ArchiCAD-et használó építészek olyan épületadatokat hozhatnak létre, amelyek az épület teljes élettartamán keresztül értékes információt szolgáltatnak. A Graphisoft részvényeit a Frankfurti és a Budapesti Értéktőzsdén jegyzik: előbbin az értékpapír értéke stagnált, utóbbin azonban 5 százalékkal gyengült pénteki záróértékéhez képest.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!