Az econet.hu várhatóan nem fizet osztalékot

Ma tartja közgyűlését a Virginia kárpótlásijegy-hasznosítóból létrejött econet.hu Rt. A tavalyi évet 83 millió forintos eredménnyel záró cég közgyűlési napirendjén a szokásos napirendi pontokon túl az át nem váltott B sorozatú részvények bevonása és az alaptőke ennek megfelelő leszállítása, illetve az ennek megfelelő alapszabály-módosítás is szerepel. A közgyűlésen várhatóan nem fognak osztalék kifizetése mellett dönteni, kisrészvényesi felszólalásokon túl az igazgatóság javaslatainak elfogadása valószínű.
Almás Andor, 2001. április 26. csütörtök, 07:35
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK