Az Egis erősebben, a Richter gyengébben startolt

Miközben a gyenge start után a DAX kivételével emelkedésbe váltott a vezető nyugat-európai részvényindexek többsége, a BUX is mérsékelt többlettel nyitott.
Ádám Viktor, 2003. február 24. hétfő, 10:05
Fotó:

A BÉT mutatója 22,62 pontos, azaz egyharmad százalékos erősödéssel 7 328,58 ponton kezdte a mai kereskedési napot. A Mol 25, az OTP 18, az Egis 50 forintos emelkedéssel, a Richter 80 forintos süllyedéssel startolt, a Matáv pedig pénteki záróértékén nyitott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK