Az Egis volt a nyerő

Bár többször a tegnapi zárószint fölé került, jellemzően a negatív tartományban töltötte a napot a budapesti börze irányadó indexe.
NAPI Online, 2006. július 28. péntek, 16:38
Fotó:

A gyengülés mindazonáltal nem volt veszélyes mértékű: a mutató 22 160,75 pontos záróértéke 0,4 százalékos mínuszt jelent csütörtökhöz képest. A blue chipek felemás teljesítményt mutattak. A Mol 0,4 százalékkal 23 400 forintra esett, az OTP pedig másfél százalékot veszített értékéből, így 6075 forinton zárt. A másik két papír stagnált, a Magyar Telekom 880, a Richter pedig 45 ezer forinton. Utóbbi szektortársa viszont remekelt, az Egis ugyanis 2,9 százalékos erősödéssel, azaz 29 850 forintos árfolyamon hagyta maga mögött a hét utolsó kereskedési napját.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK