Az első teszt rossz volt - esik a tőzsde

A héten várt fontosabb amerikai makroadatok közül az első csalódást keltett, s ezért esik a piac.
NAPI, 2011. február 15. kedd, 15:49
Fotó:

A kiskereskedelmi forgalom januárban a vártnál lassabban bővült az Egyesült Államokban, ezt eséssel díjazták a részvényárfolyamok a nagyobb piacokon. A Dow Jones Industrial 38 pont csökkenést követően 12 230 ponton állt negyed órával a nyitás után, az S&P 500-as index 3 ponttal lett kevesebb, 1329 pontra jutott. A Nasdaq Composite 6 pontot csúszott lefelé, 2810 pontig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK