Az értékesítés nettó árbevétele 64,614 milliárd forint volt, ez 7,60 százalékkal haladja meg az 1999. évit. A villamosenergia-értékesítés 1,35 százalékkal nőtt; a lakásháztartási fogyasztóknál 4,75 százalékkal csökkent, a teljesítménydíjas körben 4,04 százalékkal nőtt. A hálózati veszteség az 1999. évi átlag 10,01 százalékról 10,50 százalékra emelkedett ( a jelentés kiemeli, hogy így is ez a legkisebb arány a áramszolgáltatók körében).
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!