Az energiaszektor húzta Amerikát

A Fed kamatdöntése előtt egy nappal erősödéssel zártak a vezető amerikai indexek, köszönhetően az olajárak emelkedésének.
Napi.hu, 2015. december 15. kedd, 22:38
Fotó: Reuters

A Dow Jones Ipari Átlag indexe 0,9 százalékos, azaz 156 pontos nyereségben zárta a napot, míg az S&P-500 1, a Nasdaq 0,9 százalékot erősödött. Az S&P-500 energiaszektora volt a legjobban teljesítő 2,9 százalékos emelkedéssel, amelyet 2,4 százalékkal a pénzügyi-, 1,3 százalékkal pedig az egészségügyi szektor követett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK