Az Erste venné még a Nyomdát

1100 forintról 990 forintra csökkentette az Állami Nyomda részvényeire vonatkozó célárát az Erste.
NAPI, 2010. szeptember 15. szerda, 17:09
Fotó:

A brókercég elemzői ennek ellenére vételre ajánlják a biztonságtechnikai cég részvényeit, mivel a csökkentett célár is jelentős felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi részvényárfolyamhoz képest. Az előrejelzés szerint a Nyomdától várt 27 százalékos eredménycsökkenést jórészt egyszeri tételek okozzák, amely nem érinti a társaság árbevételét. Ez utóbbi rekordszintre, 15 milliárd forint fölé bővülhet idén. Idén 53, jövőre 88 forint részvényenkénti eredményt várnak a tavaly papaíronként 73 forintos profitot produkáló társaságtól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK