Az FHB nem döntött osztalékelőlegről

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Rt. cáfolja a Magyar Nemzet december 2-i 11.oldalán „Előre hozott osztalékok” címmel megjelent híresztelését, azaz semmilyen formában nem határozott osztalékelőleg kifizetéséről.
Molnár Csaba, 2004. december 2. csütörtök, 10:36
Fotó:


Ilyen döntés az összes részvényes beleegyezését, közgyűlési jóváhagyást igényelne, ilyen pedig köztudomásulag nem történt. Az FHB Igazgatósága a jövőben is az előre meghirdetett osztalékpolitika szerint jár el - olvasható a bank közleményében a tőzsde honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK